Maandag 5 april: Jazz! Jazz! Jazz! Jazz!

Robbie's Records zal de komende tijd duizenden jazz-cd's te koop aanbieden. Stuur een mailtje naar info@robbiesrecords.nl voor de lijst en de komende updates.

 

Het gaat om een unieke en brede collectie met veel Bebop, Cool jazz, Fusion en vooral Freejazz. Voorbeelden?Ahmed Abdullah, Nat Adderley, Chet Baker, Han Bennink, Art Blakey, Ornette Coleman, John Coltrane, Miles Davis, Jack DeJohnette, Kahil El’Zabar, Bill Evans, Stan Getz, Jimmy Giuffre, Charlie Haden, Chico Hamilton, Bobby Hutcherson, Milt Jackson, Illinoias Jacquet, Khan Jamal, Joseph Jarman, Elvin Jones, Franz Koglmann, Steve Kuhn, Joe Lovano, Frank Lowe, Joe Maneri, Herbie Mann, Wynton Marsalis, Charles McPherson, Charles Mingus, Roscoe Mitchell, Hank Mobley, Idris Muhammad, Piet Noordijk, Charlie Parker, William Parker, Odean Pope, Max Roach, Sonny Rollins, Archie Shepp, Sahib Shihab, Wayne Shorter, Sonny Simmons, Zoot Sims, Wadada Leo Smith, Tomasz Stanko, Sonny Stitt, Lucky Thompson, Assif Tsahar, Stanley Turrentine, Phil Woods, World Saxophone Quartet, John Zorn en nog veel, véél meer.

 

Dinsdag 23 maart: we maken er het beste van!

We maken er het beste van! Je zou zeggen dat dat klinkt alsof we ons maar een beetje moeten behelpen, maar niets is minder waar. Natuurlijk moeten er iets meer uren worden gemaakt voor iets minder geld, maar we beseffen hoeveel geluk we hebben bij Robbie's Records. Wij hebben geen grote financiële vaste lasten zoals sommige van onze collega's. Dus als je wilt helpen, koop dan in ieder geval je platen bij de kleine ondernemer. 

 

Ondertussen staan wij klaar om er weer tegenaan te gaan. De afspraken en data voor de platenbeurzen staan op papier en zo gauw het weer mag, laten we jullie meteen weten waar en wanneer je ons weer kunt bezoeken. Tot snel!

 

Zaterdag 24 oktober: De Vinyl Winkel!

Om jullie de mogelijkheid te geven toch platen te kunnen kopen, hebben wij een webwinkeltje ingericht: met alleen maar nieuw vinyl, zodat je niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit. Vandaag heb ik, onder het kopje 'Nieuw Binnen' o.a. Depeche Mode, Judas Priest, Low en David Bowie toegevoegd. Ook picture discs van Gorillaz en Mastodon, en tot slot een mooi rijtje van Chet Baker. Bij bestelling vanaf 50 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Kijk gerust eens hierboven in de Vinyl Winkel.

 

Zondag 18 oktober: hoe staat het met de platenbeurzen?

Het zijn hectische tijden, en niet alleen voor de platendraaier.

 

Nadat eerst de Gorinchemse Platenbeurs van 17 oktober moest worden afgeblazen, hebben we besloten om niet deel te nemen aan de mooie Kortrijkse Platenbeurs van Kdx FAIRS op 18 oktober. We missen de vaste bezoekers en toffe collega’s nu al, maar zijn ervan overtuigd dat jullie begrip hebben voor onze beslissing.

 

Ondertussen richten wij het vizier op volgend weekend. Op zaterdag 24 oktober staat de eerste Waalwijkse Platenbeurs van 2020 op het programma (LAATSTE NIEUWS: OOK DE WAALWIJKSE PLATENBEURS IS GEANNULEERD). We hopen jullie te mogen verwelkomen op het sfeervolle Raadhuisplein. Misschien trakteren we je wel op een warme chocomel van La Bella Vita! Houd Facebook in de gaten.

 

Daarna reizen we op zondag de 25e af naar Den Haag, voor een nieuwe Beatstad Platenbeurs. Als je wilt langskomen, lees dan eerst goed de afspraken door op de Facebook-pagina.

 

Ondertussen zijn we ook al druk bezig met het beursprogramma voor 2021. Kortom: we maken er het beste van. Tot snel!

 

Zondag 11 oktober: De Grote Bossche Platenbeurs!

Beste muziekliefhebbers,

 

Nog een weekje tot de Grote Bossche Platenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer dan 40 deelnemers uit binnen- en buitenland gaan gezamenlijk 300 meter aan tafels vullen met de leukste lp’s, de goedkoopste cd’s en de zeldzaamste singles.

 

De beurs zal geheel ‘corona-proof’ zijn. Hij vindt plaats in een van de grootste hallen van het complex, met een oppervlakte van 6000 vierkante meter. De in- en uitgang zijn van elkaar gescheiden. De looppaden zijn 8 meter breed, zodat er genoeg ruimte is om 1,5 meter afstand te houden. De kramen staan op veilige afstand van elkaar. Zowel de entree, de kramen, het horeca-gedeelte als de toiletten zullen voorzien zijn van desinfecterende handgel.

 

Van jullie, de bezoeker, verwachten we dat je je houdt aan de richtlijnen van het RIVM:

• Houd 1,5 meter afstand, zowel in de entree als in de zaal,

• Ontsmet je handen, zowel voor als na je bezoek aan een kraam,

• Hoest of nies in je elleboog.

• Ga naar huis als je je niet lekker voelt.

 

Daarnaast adviseren we iedereen om een mondkapje te dragen. Als je er zelf geen bij je hebt, kun je er een krijgen bij de kassa.

 

De entree bedraagt 7 euro per persoon. Het parkeren is gratis. We vragen je om zoveel mogelijk met pin te betalen, zowel bij de kassa als aan de kramen. Neem voor de zekerheid ook cash geld mee, omdat er ook deelnemers zijn bij wie je niet kunt pinnen.

 

De beurs duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Tegen betaling van 15 euro mogen ‘Vroege Vogels’ om 09.00 uur naar binnen. Als extraatje krijgen zij een consumptiebon. Vanaf 12.00 uur krijgen de eerste 150 bezoekers goodiebags met lp’s, cd’s en singles. Dit doen we om de toeloop enigszins te spreiden.

 

We hebben er alle vertrouwen in dat we op deze manier een leuke en veilige muziekdag kunnen organiseren, ook in deze onzekere tijden. Help je nog even met het maken van reclame? Zet dan de link op de Facebook-pagina of website: https://www.facebook.com/events/2389180817991341

 

Maak er een mooi weekend van - hartelijke groeten van Nicolette en Rob.

 

De Grote Bossche Platenbeurs komt er weer aan!

De grootste Brabantse platenbeurs van het jaar komt er weer aan. Op zondag 11 oktober reizen deelnemers uit Nederland, Duitsland en België weer af naar de Bossche Brabanthallen. Gezamenlijk vullen zij meer dan 300 meter aan kramen met lp's, cd's en andere geluidsdragers. De bar is geopend voor goede koffie en frisse pils. Vanaf 12 uur krijgen de eerste 150 bezoekers een goodiebags met lp's, cd's en singles. De entree bedraagt 7 euro per persoon (kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen). Parkeren is gratis.

 

Om bezoekers de mogelijkheid te bieden om genoeg afstand te houden, zal de beurs in een van de grootste hallen van het Brabanthallen-complex plaatsvinden.

 

Houd de Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Dinsdag 25 augustus: Annulering Rijense platen- en Cd-Beurs, 4 oktober 2020.

Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat we de editie van De Rijense Platen- en Cd-Beurs op 4 oktober niet door laten gaan. De voorwaarden waar we aan moeten voldoen in het kader van de Covid-19-crisis, brengen teveel onzekerheid met zich mee om een leuke en goede platenbeurs te kunnen garanderen. We hopen in het voorjaar van 2021 de 10e editie te kunnen vieren. We houden jullie op de hoogte!

 

https://www.facebook.com/events/681589745654549/

 

Dinsdag 30 juni: Corona-update 3.

Beste platendraaiers, cd-diggers en andere muziekliefhebbers,

 

Vanaf 1 juli versoepelt de overheid de regels met betrekking tot het Covid-19-beleid. Dat betekent dat er weer kleine platenbeursjes mogen worden georganiseerd, mits het op een verantwoordelijke manier gebeurt.

 

In de praktijk komt het er op neer dat we de inmiddels bekende 1,5-meter regel blijven naleven. Dat betekent dat we met niet meer dan 2 a 3 personen tegelijk bij een kraam staan. Wij zorgen ervoor dat de kramen minstens 2 meter uit elkaar worden gezet, van jullie verwachten we dat je dat je begrip voor elkaar opbrengt en geduld met elkaar hebt.

 

Hou de platenbeursagenda in de gaten voor de komende beurzen. We hebben er zin in!

 

Vrijdag 27 maart: Corona-update 2.

Lieve muziekliefhebbers,

Het is mooi om te zien hoe iedereen van deze bizarre situatie het beste probeert te maken. We zijn trots op jullie en we missen jullie. Als dit achter de rug is, zal er flink wat worden afgeknuffeld bij de kraam van Robbie's Records!

In de tussentijd zitten wij niet stil. We zijn de opslag aan het uitmesten en komen daarbij allerlei vergeten cd- en dvd-pareltjes tegen. Vanaf vandaag voegen we elke dag nieuwe items toe.

Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de marktplaats-winkel van Robbie's Records: 

https://www.marktplaats.nl/u/robbies-records/15662696/

Veel sterkte en gezondheid gewenst van Nicolette en Rob!

 

 

Donderdag 12 maart: Corona-update.

Lieve muziekliefhebbers,

Het zijn donkere dagen voor de platendraaier. Overal worden platenbeurzen afgelast en het lijkt zeker nog weken te gaan duren voor de situatie wellicht verandert. In ieder geval tot 31 maart mogen evenementen met meer dan 100 bezoekers geen doorgang vinden.

Tot onze spijt moeten we dus ook de Gorinchemse platenbeurs van zondag 15 maart afblazen. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen prikken. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste informatie.

 

Groeten van Nicolette en Rob!

 

 

Zondag 8 maart: De Grote Bossche Platenbeurs!

De grootste Brabantse platenbeurs van het jaar komt er weer aan! De beste en leukste platenboeren uit Nederland, Engeland, Duitsland en België. Bijna 300 meter aan kramen met lp's, cd's en andere geluidsdragers. Goede koffie, frisse goudgele rakkers. Coole DJ's, Spannende Singer-Songwriters. Goodiebags voor de eerste 150 bezoekers. Entree 7 euro per persoon. Kinderen vrij toegang. Parkeren gratis. Kijk voor het laatste nieuws op FACEBOOK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 6 december: De Tilburgse Platenbeurzen in 2020!

In 2020 worden er weer Tilburgse Platenbeurzen in de open lucht georganiseerd! Op de tweede donderdagen van maart, mei, juli en september verzamelen platenboeren uit het hele land zich op het Pieter Vreedeplein, op loopafstand van het Centraal Station. De entree is gratis en de terrassen zijn geopend...

Check Facebook!

 

 

 

 

Zondag 27 oktober: De Grote Bossche Platenbeurs!

De grootste Brabantse platenbeurs van het jaar. De beste en leukste platenboeren uit Nederland, Engeland, Duitsland en België. Meer dan 250 meter aan kramen met lp's, cd's en andere geluidsdragers. Goede koffie, frisse pils. Lekkere Livemuziek. Goodiebags voor de eerste 150 bezoekers. Entree 7 euro per persoon (kinderen tot twaalf jaar gratis). Parkeren gratis.

Laat op Facebook weten dat je erbij bent: https://www.facebook.com/events/1061698600704183/

 

Zondag 25 augustus: Platenbeurs op de Scheveningse Boulevard.

Op zondag 25 augustus organiseren we, in samenwerking met Kroko's Evenementen, een platenbeurs aan zee! Met maar liefst 20 kramen vol muziek sluiten we aan bij de zomermarkt op de Scheveningse boulevard. We zijn te vinden ter hoogte van Seinpost Indonesia, tussen Sealife en de haven.

 

Like ons op Facebook, dan houden wij je op de hoogte.

 

 

 

Zondag 18 augustus: Platenbeurs op de Custom Car Meeting in Helmond!

Op zondag 18 augustus staan we tussen de Hot Rods, stockcars en andere Brullende Asfaltmonsters! Met maar liefst 20 kramen vol muziek sluiten we aan bij de Custom Car Meeting op de Helmondse Markt.

 

Like ons op Facebook, dan houden wij je op de hoogte.

 

Wat: De Helmondse Platenbeurs

Waar: Markt, Helmond (ter hoogte van de C&A)

Wanneer: zondag 18 augustus, van 11.00 tot 17.00 uur 

 

 

Zondag 7 juli: VinylVakantie 2019 op de zomermarkt in Castricum.

Aanstaande zondag is het zover: de eerste editie van de VinylVakantie 2019! Deelnemers uit Nederland, Duitsland en Engeland zullen samen een heerlijk lp- en cd-aanbod presenteren. We zijn te vinden in de Torenstraat en de entree is natuurlijk gratis.

 

 

Like ons op Facebook, dan houden wij je op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

De VinylVakantie 2019 is rond!

Het is zover, beste muziekliefhebbers: met de toevoeging van een knusse platenbeurs op Terschelling (onder de magistrale Brandaris!..) is het programma van De VinylVakantie 2019 rond! 

Gooi snel je vakantieplannen om, stel je muziekvriendinnen en -vrienden op de hoogte en ga mee op VinylVakantie. 

 

Like het evenement op Facebook, dan houden wij je op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 18 mei: de eerste Roosendaal Recordfair van 2019!

Ook in 2019 worden op de Roosendaalse Oude Markt weer knusse platen- en cd-beurzen georganiseerd. Handelaren uit het hele land zullen lp's, cd's en singles te koop aanbieden, in alle stijlen en alle prijsklassen. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 18 mei, van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is natuurlijk gratis. Kijk ook eens op Facebook.

04-04-2019: De 'VinylVakantie 2019' krijgt vorm.

Achter de schermen is hard gewerkt om jullie eindelijk duidelijkheid te kunnen geven omtrent de VinylVakantie 2019. Al eerder lieten we weten dat onze kleine platenbeursjes deze zomer gaan worden opgebouwd in onder andere Renesse en Scheveningen, nu mogen we bekend maken dat daar prachtige locaties in Castricum en Harlingen aan zijn toegevoegd.

 

En nóg is het niet gedaan: in de loop van de komende maand hopen we jullie een heel erg leuke verrassing te kunnen geven...

Hou dus de Facebook-pagina in de gaten!

26-03-2019: Muzikaal Genot in Magistraal Gent.

Het grote Vlaamse Vinylfeest staat voor de deur! Gedurende het komende weekend, op zaterdag 30 en zondag 31 maart, zal Robbie's Records te vinden zijn in het Gentse Internationaal Congres Centrum. Meer dan 125 deelnemers zullen meer dan 600 meter aan tafels vullen met de leukste muziekspullekes. 

 

De beurs is zaterdag al toegankelijk voor de vroege vogels van 17.00 tot 20.00 uur. Zondag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk gerust eens op Facebook.

19-03-2019: We gaan weer een weekendje naar het noorden en oosten!

Het weekend is nog maar net voorbij, de geslaagde platenbeurzen in Tilburg en Oostende liggen nog maar vlak achter ons, maar bij Robbie’s Records kijken we alweer vooruit!

 

Aanstaande zaterdag bouwen we onze platenwinkel op in het Groningse Martiniplaza, op de door Variaworld georganiseerde platen- en cd-beurs. Samen met ongeveer 75 deelnemers uit heel West-Europa zullen honderden meters aan tafels gevuld gaan worden met muziek. De eerste 150 bezoekers ontvangen een goodiebag met lp’s en cd’s. Facebook

 

Zondag nemen we deel aan de Almelose Platenbeurs van onze collega’s van het Vinylparadijs: een prachtig nieuw evenement voor de muziekliefhebbers in het oosten van het land. Facebook

 

Ook de platendraaiers in het westen van het land komen dit weekend aan hun trekken. Zondag wordt daar de eerste ‘Beatstad Platenbeurs’ georganiseerd door Spacejunkie Music & Collectables Shop. Check: Facebook

 

12-02-2019: Robbie's Records op de XXXL-Platenbeurs in Zwolle.

Met trots mogen we aankondigen dat Robbie’s Records zal deelnemen aan de XXXL Platenbeurs, op zondag 24 februari in de IJsselhallen te Zwolle. Het betreft de grootste 1-daagse platenbeurs van Europa: drie zalen plus foyer vol met lp’s, cd’s, singles, blurays, merchandise en meer. Live optredens en boekpresentaties. Meer dan 100 standhouders uit 7 verschillende landen. De eerste 500 bezoekers krijgen een gratis goodiebag met vinyl, promo’s, cd’s, kaarten en stickers. Gratis parkeren en bezoekers tot 16 jaar gratis. Kijk voor meer informatie maar eens op Facebook. Robbie’s Records is hard aan het werk om jullie te trakteren op 12 meter aan muzikaal moois. Wat we vast kunnen beloven: 1000 verse lp’s voor 5 euro per stuk, een nieuw assortiment van 4000 singles (Nederlands en Duits, maar ook rock en wave) en als klap op de vuurpijl 6 bakken met maxi-singles (pop, techno, hiphop).

 

06-02-2019: Nieuwe cd's op Marktplaats!

Er staat weer een aantal fijne ceedeetjes op internet: ten eerste een hele stapel vriendelijk geprijsde boxjes met 'Original Album Classics' van onder andere Deep Purple, Cypress Hill en Wu-Tang Clan. En ten tweede ook nog een rits 'zo goed als nieuwe' klassieke titels van Decca, Philips, EMI en andere gerenommeerde labels. Doe er je voordeel mee op Marktplaats!

 

16-01-2019: 'Britse Beurs' op zaterdag 23 februari in Gorinchem.

 

Om onze Britse collega-platenboeren in deze onzekere tijden een hart onder de riem te steken, organiseren we speciaal voor hen een platenbeurs! Dat betekent veel Engelse persingen, veel zeldzame singles en nog veel meer unieke plaatjes. Wij zorgen voor thee en biscuitjes!

Check Facebook.

 

07-01-2019: Robbie's Records gaat op VinylVakantie!

Het jaar is nog maar net begonnen, maar bij Robbie's Records zijn we alweer druk bezig met de vakantieplannen. In de maanden juli en augustus organiseren we onder de noemer 'VinylVakantie' een aantal kleine platenbeurzen in gezellige Nederlandse badplaatsen. Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

12-12-2018: Beatles op Marktplaats.

 

Vandaag hebben we het volledige Beatles-repertoire (op cd) op internet te koop aangeboden. Zowel de Engelse- als de Amerikaanse persingen, allemaal nieuw en geseald - voor een fijne prijs. Kijk maar eens op Marktplaats.

 

Afbeeldingsresultaat voor beatles repertoire

 

04-12-2018: België Boven!

 

December is bij Robbie's Records 'Belgische Maand'! Het komende weekend kunt u ons vinden in de Antwerp Expo op de Antwerpse platenbeurs van organisator KDX. De zondag daarna reizen we af naar het mooie Merchtem voor de gezellige beurs van Pina in zaal 'T Vijverdal. Het drietal Vlaamse evenementen wordt afgesloten op zaterdag 22 december te Turnhout, waar in de plaatselijke Parochiezaal de jaarlijkse 'Platenbeurs ten bate van Schorvoort For Life' wordt georganiseerd. De entree is gratis en alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Check: 'Schorvoort For Life'.

 

Oh, en tussendoor zijn we wellicht ook nog even te vinden in Boom, bij onze collega's van de Music Media Corner... 

 

Afbeeldingsresultaat voor jupiler blikAfbeeldingsresultaat voor jupiler blikAfbeeldingsresultaat voor jupiler blikAfbeeldingsresultaat voor jupiler blik

 

28-11-2018: Met heel de zaak naar het noorden.

 

Zoals jullie wellicht al wel weten, is Robbie's Records inmiddels geen eenmanszaak meer. Met de komst van Nicolette kan gerust gesproken worden van een tweepersoons-bedrijf. In recordtempo heeft ze zich alle aspecten van de platenwereld eigen gemaakt, op één dingetje na: ze is nog nooit meegegaan naar een platenbeurs in Het Hoge Noorden. Welnu: daar gaan we dit weekend verandering in brengen!

 

Op zaterdag 1 december neemt Robbie's Records deel aan de Grote Groningse Platenbeurs in Martiniplaza, georganiseerd door Wilco de Bruin van de firma Variaworld. We zullen maar liefst 10 meter aan tafels vullen met een kakelvers assortiment aan cheapo's (3 euro per stuk - 4 voor 10) en ruim 4000 singles: pop, wave, Nederlandstalig en rock'n'roll: voor elk wat wils.

 

Op zondag 2 december zakken we af naar Almere, voor de eerste editie van de Record Fair Almere, georganiseerd door collega Rico van Helten. Speciaal voor deze gelegenheid rijden we een stukje om en pikken we een mooie collectie hiphop-maxisingles op. De liefhebbers van nieuw vinyl kunnen zich tegoed doen aan ruim 100 'Music on Vinyl'-titels, inclusief een aantal zeldzame gelimiteerde uitgaven.

 

Kortom: we gaan er een mooi en muzikaal weekend van maken. Hopelijk tot ziens!

 

20-11-2018: We gaan naar Gent!

 

Excuses, beste bezoeker: we hebben je schandelijk slecht op de hoogte gehouden van onze avonturen!

Door de drukte rondom 'De Grote Bossche Platenbeurs' en de 'Mega-Platen en CD-Beurs' in Utrecht is de website er een beetje bij ingeschoten. Hierbij beloven we plechtig verbetering: elke week kun je hier het laatste nieuws lezen, zien welke platen we hebben ingekocht en ontdekken wat we gaan ondernemen. Voor de data en plaatsen kun je natuurlijk nog steeds terecht in de platenbeursagenda.

 

Aanstaand weekend zakken we weer af naar West-Vlaanderen, voor een van de leukste Belgische platenbeurzen van het jaar: de tweedaagse KDX-beurs in het ICC te Gent. Wat wij in de bus laden? Maar liefst 1500 vers ingekochte lp's. Allemaal door elkaar, maar ook allemaal spotgoedkoop. Daarnaast een fijne single-collectie van meer dan 4000 stuks. Sixties, Nederlandstalig of rock'n'roll: voor elk wat wils.

Wij verheugen ons op het weerzien met onze Belgische vrienden: tot zaterdag!

 

23-09-2018: XXXL-Platenbeurs, IJsselhallen Zwolle.

 

Robbie's Records is er trots op te mogen bevestigen dat we aanstaande zondag 23 september aanwezig zijn op de XXXL-Platenbeurs te Zwolle. En hoe!

Speciaal voor de gelegenheid is het aanbod aangevuld met zeldzaam vinyl van o.a. George Michael en David Bowie. Uit het diepen zuiden van België komt een verse collectie van 1500 7"-inch singles. We ruimen het cd-assortiment op: alle cd's 1 euro per stuk, en als kers op de slagroom: 600 verse platen voor 5 euro per stuk, met veel jazz, country, pop en hardrock. U kunt ons vinden bij de ingang links om het hoekje. Tot zondag!

Facebook

 

06-09-2018: Roosendaal Recordfair & Osse Muziekmarkt

 

We naderen het einde van de Brabantse Beurzen voor dit seizoen, dus pak je kans en kom nog even lekker plaatjes inslaan! Aanstaande zaterdag 8 september is het te doen op de Oude Markt te Roosendaal, waar platenboeren uit het hele land hun lp’s, cd’s en singles zullen uitstallen. Zegt het voort!

Facebook

Een dag later, op zondag 9 september, verhuist het muziekcircus naar Oss. Daar ben je welkom in het sfeervolle Jan Cunenpark, op 5 minuten loopafstand van het station. Onder de bomen kun je lekker snuffelen tussen de platen en in het naastgelegen Café Bellevue kun je terecht voor een goeie bak koffie of een lekker pilske. Zorg dat je erbij bent!

Facebook

En als je het evenement deelt op je Facebook-pagina, mag je gratis een lekker cd’tje komen uitzoeken bij de kraam van Robbie’s Records.

 

05-08-2018: 2e editie Gorinchemse Platenbeurs op zaterdag 6 oktober.

 

Op zaterdag 6 oktober vindt in zaal 'De Luisterpost' de tweede editie plaats van 'De Gorinchemse Platenbeurs. Na een geslaagd debuut eerder dit jaar, in Theater 'De Vijf Zinnen', verhuizen we naar het kleinere, maar net zo knusse zaaltje, net buiten de stadsmuren. Het grote voordeel is, dat bezoekers gratis kunnen parkeren. De entree blijft natuurlijk gratis.

 

Kijk voor meer informatie in de platenbeursagenda.

 

08-05-2018: Roosendaal Record Fairs!

 

Met trots kunnen we hier meedelen dat we deze zomer op twee data nieuwe platenbeursjes in de open lucht mogen organiseren. Deze keer gaar het om 'De Roosendaal Record-Fairs' op zaterdag 28 juli en zaterdag 8 september. De beursjes beginnen om 11.00 uur en zoals altijd is de entree gratis.

 

Kijk voor meer informatie in de platenbeursagenda.

 

18-04-2018: SACD'S

 

Vandaag heb ik een uniek rijtje Super Audio Cd's op Marktplaats gezet. Soul, rock, prog en klassiek: allemaal mooie titels. Ik geef geen korting, al maak ik voor jou wellicht een uitzondering ;-)

 

Check: https://www.marktplaats.nl/mymp/verkopen/index.html

 

24-02-2018: De Gorinchemse Platenbeurs!

 

Het knusse Gorinchemse Theater 'De Vijf Zinnen' zal op Zaterdag 24 februari in het teken staan van de eerste 'Gorinchemse Platenbeurs'. Platenboeren uit het hele land (en zelfs een drietal uit Engeland!) zullen een mooi aanbod aan lp's, cd's en singles uitstallen.

 

Check: https://www.facebook.com/events/2027235293969731/

 

29-12-2017: De Drutense Platenbeurs!

 

Op vrijdag 29 december gaan we Theater D'n Bogerd in Druten weer ombouwen tot een gezellige platenbeurs. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn jullie welkom om door de platenbakken te snuffelen, een biertje te pakken of gewoon om eens lekker bij te kletsen. geen betere manier om het muziekjaar uit te luiden!

 

Check: https://www.facebook.com/events/1682401255144160/

 

13-11-2017: De Brabantse Platenbeurzen

 

In 2018 gaan we muzikaal los in Brabant! Naast de vertrouwde platenbeurzen die ik organiseer in Den Bosch, Oss en Rijen, mag ik binnenkort een aantal nieuwe data en locaties bekendmaken.

Hou de platenbeursagenda in de gaten!

 

25-09-2017: Eerste editie 'Grote Bossche platenbeurs'!

 

De Kleine Bossche Platenbeurs wordt groot! Op zondag 18 maart 2018 zal in de Bossche Brabanthallen de eerste editie van de ‘Grote Bossche Platenbeurs’ plaatsvinden. In samenwerking met Variaworld, de grootste platenboer van het Oosten (..en misschien wel van het hele land, check www.variaworld.nl) gaan we de Brabanthallen omtoveren tot één groot PlatenParadijs. Meer dan 200 meter aan kramen zullen worden gevuld door de beste en leukste platenboeren uit Nederland, Engeland en Duitsland.

 

Meer nieuws volgt!

 

31-07-2017: de 'Kleine Bossche Platenbeurs' komt er weer aan!

 

Op zondag 3 september is er weer een muziekfeestje in Den Bosch. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je op het Sint Janskerkhof, in de schaduw van de kathedraal, snuffelen tussen duizenden lp's, cd's en ander muziekmoois. De entree is gratis en de zon schijnt gegarandeerd.

Kijk voor het laatste nieuws op Facebook.

 

07-06-2017: Eerste editie 'Ossche Muziekmarkt' op zondag 23 juli

 

Op zondag 23 juli zal in het centrum van Oss de eerste editie van de 'Ossche Muziekmarkt' plaatsvinden. In het Jan Cunenpark zullen platenboeren uit het hele land hun lp's, cd's, singles en nog veel meer muziekspullekes aanbieden. De beurs is toegankelijk van 12.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis.

 

08-05-2017: Geslaagde 10e 'Kleine Bossche Platenbeurs'

 

De 10e editie van de Kleine Bossche platenbeurs, gisteren op het Bossche Burgemeester Loeffplein, mag weer een succes worden genoemd. Vele honderden geïnteresseerden trotseerden de grijze luchten en de lage temperatuur om op zoek te gaan naar nieuwe plaatjes. Ook het Brabants Dagblad was aanwezig: http://www.bd.nl/s-hertogenbosch/gevarieerd-aanbod-bij-kleine-bossche-platenbeurs~aa89cc7e/

  

03-02-2017: Beatles-cd's op Marktplaats!

 

Beatles-fans opgelet: zojuist heb ik een aantal leuke Beatles-items op Marktplaats gezet. Zoals altijd: gratis verzending bij bestelling van meerdere items. 

http://www.marktplaats.nl/verkopers/15662696.html

 

31-12-2016: Een klein jaaroverzichtje

Ook in 2016 is er weer flink wat werk verzet: er zijn weer veel kilometers afgelegd en er is weer iets meer geld binnengeharkt dan in voorgaande jaren. Ik heb aan 126 beurzen deelgenomen en heb zelf 8 evenementen georganiseerd. De webwinkel op Marktplaats heeft weer meer vaste klanten mogen verwelkomen en deze website heeft het licht gezien.

 

Voor 2017 hoeft er eigenlijk niet zoveel te veranderen. ik hoop op lichte verbeteringen op alle vlakken, maar vooral op evenveel avontuur en lol! Allemaal bedankt voor jullie bijdrage, hoe klein ook.

 

Ik wens jullie een mooi jaar.

 

25-12-2016: Fijne Bowie-cd'tjes op Marktplaats

Bowie-fans opgelet: ik heb een rijtje moeilijk te vinden Ryko- en EMI-titels op Marktplaats gezet. Kijk maar eens op: www.marktplaats.nl/verkopers/15662696

 

08-12-2016: Plaatjes bij stads-tuinwinkel Oerwoud!

Robbie's Records is een samenwerkingsverband aangegaan met de meiden van stads-tuinwinkel / Health Café 'Oerwoud' in Den Bosch. Met ingang van heden zetten we maandelijks een flinke collectie leuke lp's (voor een schappelijke prijs) in de winkel. Kom snel snuffelen in de Vughterstraat!

www.oerwouddenbosch.nl

 

30-11-2016: Top 2000-Platenbeurs Druten, 30-12-2016

Op vrijdag 30 december organiseert Robbie's Records, in samenwerking met theater D'n Bogerd te Druten, een gezellige Top 2000-platenbeurs. Ruim twintig deelnemers zullen gezamenlijk meer dan 80 meter aan lp's, cd's en andere muziekspullen uitstallen. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

www.facebook.com/events/1791879341027142/

 

03-11-2016: Marktplaats

De laatste dagen heb ik een prachtige collectie jazz-, blues- en roots-cd's te koop gezet op Marktplaats. Kwaliteit onberispelijk, verzending van meerdere items gratis.

www.marktplaats.nl/verkopers/15662696